Σειρά μαθημάτων: Φιλοσοφία και Αυτοπραγμάτωση

Είναι η φιλοσοφία κάτι χρήσιμο για τον σημερινό άνθρωπο;

Ο Σωκράτης, ο Αριστοτέλης, οι Στωικοί, ο Λάο Τσε, ο Καντ, ο Κομφούκιος, ο Βούδας -και πολλοί πολλοί άλλοι- μίλησαν για τον άνθρωπο. Μίλησαν για σένα. Για τις δυσκολίες σου, τις αιτίες της ευτυχίας και της δυστυχίας σου, τον έλεγχο του εαυτού σου, τη συμβίωση με τους άλλους.

Σε αυτή τη σειρά μαθημάτων πραγματοποιούμε ένα «ταξίδι» στις βασικές διδασκαλίες και τις πιο σημαντικές γνώσεις των φιλοσόφων τόσο της Ανατολής όσο και της Δύσης, γύρω από την ανθρώπινη φύση, το σύμπαν, τη ζωή, την κοινωνία κ.λπ.

Αποτελεί μια πραγματική πηγή έμπνευσης, ώστε να απαντηθούν οι μεγάλες ερωτήσεις του ανθρώπου πάνω στον εαυτό του, την κοινωνία, τους νόμους της φύσης, τη μοίρα, τη ζωή και τον θάνατο.

Θέματα που θα αναπτυχθούν:
✔ Μαθήματα βελτίωσης της ζωής και της συμβίωσης
✔ Αυτογνωσία και Αυτοπραγμάτωση
✔ Πρακτικές Ασκήσεις
______________________________________________________________________

🔴 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η σειρά μαθημάτων διεξάγεται μέσω της πλατφόρμας Zoom. Με την αποστολή μηνύματος στην σελίδα δεσμεύετε την θέση σας και σας αποστέλλουμε το link σύνδεσης για την πλατφόρμα.
______________________________________________________________________

Για κρατήσεις θέσεων ή πληροφορίες:

📩 Στείλτε inbox στη σελίδα μας: Δες το Φιλοσοφικά

Να σας ενημερώσουμε ότι απαγορεύεται η μαγνητοφώνηση, αναπαραγωγή ή προβολή μέρους ή του συνόλου της παρουσίασης. Επίσης είναι απαραίτητη η χρήση κάμερας και μικροφώνου καθώς οι παρουσιάσεις είναι διαδραστικές.

Powered by: Νέα Ακρόπολη, Φιλοσοφικός και Πολιτιστικός Οργανισμός.

Εκτύπωση
×